Статуси
|
|
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:49 | Сообщение # 16 |
= )
Статус: Offline
| Теперь коротко о главном. Я заебалась.
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:50 | Сообщение # 17 |
= )
| Не откладывай на завтра то, что уже отложил вчера на сегодня.
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:50 | Сообщение # 18 |
= )
| Да наступит судный день! И все мужики на каблуках побегут за прокладками..
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:51 | Сообщение # 19 |
= )
| Выбpосить дypь из головы не тpyдно, но жалко.
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:52 | Сообщение # 20 |
= )
| Ліки від нещастя - не думати про нього. Коли думаєш про нещастя, воно не проходить, а зростає. ____________________________________________________________________________________________ І найкращі ліки не допоможуть хворому, якщо він відмовляється їх прийняти ____________________________________________________________________________________________ Щастя - це не життя без турбот і печалей, щастя - це стан душі ____________________________________________________________________________________________ Постійний нескінченний пошук щастя є справжнє життя ____________________________________________________________________________________________ День довгий для того, хто вміє жити ____________________________________________________________________________________________ В нещасті доля завжди залишає дверцята для виходу.
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:52 | Сообщение # 21 |
= )
| Власне кажучи, лише далеко не всі живуть сьогоднішнім днем. Більшість готується жити пізніше ____________________________________________________________________________________________ Будь-яка радість перебуває під загрозою ____________________________________________________________________________________________ Не існує такої проблеми, в якій не було б безцінного дару для тебе ____________________________________________________________________________________________ Хто сам себе вважає нещасним - той стає нещасним ____________________________________________________________________________________________ Де вмирає надія, там виникає порожнеча
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:53 | Сообщение # 22 |
= )
| Щастя це коли ти загорнувшись у плед сидиш на вікні, п'єш свою гарячу каву і дивишся на нічне місто. ____________________________________________________________________________________________ Найбільша втрата в житті людини - втрата надії. ____________________________________________________________________________________________ Кожна людина - коваль своєї долі ____________________________________________________________________________________________ Нерозумно боятися того, що неминуче ____________________________________________________________________________________________ Ніхто не буває задоволений своєю долею
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:56 | Сообщение # 23 |
= )
| Щастя вимогливо, як законна дружина, і вітряно, як коханка. ____________________________________________________________________________________________ Щастя-це куля, за яким ми ганяємося, поки він котиться, і який ми штовхаємо ногою, коли він зупиняється. ____________________________________________________________________________________________ Шукач щастя подібний п'яному, який ніяк не може знайти свій будинок, але знає, що будинок у нього є. ____________________________________________________________________________________________ Щастя - це коли ваші бажання в шоці від ваших можливостей. ____________________________________________________________________________________________ Щастя - це міцне здоров'я і слабка пам'ять. ____________________________________________________________________________________________ Щастя - це коли ти знаєш, що потрібен комусь, і хтось про тебе пам'ятає.
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:57 | Сообщение # 24 |
= )
| Віддаляє від нас друзів або їх щастя, коли вони вже в нас не мають потреби, або наше нещастя, коли ми в них занадто потребуємо. ____________________________________________________________________________________________ Немає більшої муки, ніж спогад в нещастя про щасливе часу. ____________________________________________________________________________________________ У цьому світі немає ні щастя, ні нещастя, те й інше осягається лише в порівнянні. ____________________________________________________________________________________________ Якщо не в грошах щастя, значить, мені здорово щастить. ____________________________________________________________________________________________ Велика наука жити щасливо полягає в тому, щоб жити тільки в сьогоденні. ____________________________________________________________________________________________ Щастя в тому, щоб своє серце віддати іншому. (Рабіндранат Тагор, любов до ближнього) ____________________________________________________________________________________________ Щастя, як поцілунок: перш, ніж отримати, треба віддати іншому!
|
|
| |
tina-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 16:57 | Сообщение # 25 |
= )
| Хочете ощасливити бідняка - дайте йому можливість хоч іноді смітити грошима; хочете ощасливити багатія - дайте йому можливість заощадити хоч один зайвий цент. ____________________________________________________________________________________________ Бажання служити благу неодмінно має бути потребою душі, умовою особистого щастя … ____________________________________________________________________________________________ Навіщо говорити мені, що моє щастя не більше як мрія? Якщо навіть воно мрія, нехай дадуть мені нею насолодитися. ____________________________________________________________________________________________ Істинне щастя за природою своєю любить усамітнення, воно - ворог шуму і розкоші і народжується головним чином з любові до самого себе.
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:29 | Сообщение # 26 |
Подполковник
| Никогда не жалейте о том, что сделали, если в этот момент вы были счастливы.
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:31 | Сообщение # 27 |
Подполковник
| Люби! Любовь неповторима! Люби! Ведь в етом нет стыда! Люби! Чтоб каждый ето видел и мог сказать: Вот ето да!
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:32 | Сообщение # 28 |
Подполковник
| Мечта женщины – быть женщиной мечты
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:32 | Сообщение # 29 |
Подполковник
| Головне не те скільки тобі років,а те на скільки ти сам себе відчуваєш!!!!!!!!!!!!!!А я себе-на рочків 10!!!)))))))).
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:34 | Сообщение # 30 |
Подполковник
| Солнце светит - я болдею Дождь идет - я фонарею Я от жизни ловлю кайф Все прекрасно It's my Life)....
|
|
| |