Вірші
|
|
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:18 | Сообщение # 16 |
Подполковник
Статус: Offline
| Не просто сказати те, що у тебе на серці лежить, а тим більше сказати це тій, через кого це серце болить. Йдеш у школу ти щодня, вона прийде напевно знаєш, та так буває, і її нема, "я їй чужий" -- чомусь гадаєш. Проходиш ти по коридорі, і ось вона на зустріч йде, ти все обдумав і говориш: "Привіт!Як справи?" тай усе. І розумієш лиш тоді, коли вона зайде за ріг, що ти змовчав і не зумів, сказати те, що так хотів. І так проходить кожний день, потрохи сумніви находять, а може справді ти чужий, чому ж інакше не говориш, не говориш з нею про те, про що так мрієш розказати, про почутя свої й таке, про що в вірші не написати.
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:18 | Сообщение # 17 |
Подполковник
| Чекання мучило мене Тебе я бачити хотіла. І ось нарешті знов мені Від тебе звістка прилетіла Конверт відкрила, прочитала Сльоза від радості упала І пригадала я собі Оті щасливі наші дні Останній вечір той прощальний Що прирікав нас до чекання Я думаю це буде небагато І знай, що буду я чекати. Чомусь листи приходять рідко А ти незнаєш, як це гірко. Як прочитаєш ці слова Тебе зі мною вже нема.
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:19 | Сообщение # 18 |
Подполковник
| Як добре було з тобою, Ти ніжно гладив мене. Проводив по тілу рукою А я цілувала тебе...
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:19 | Сообщение # 19 |
Подполковник
| Послухай сонечко моє, Коли побачила тебе, У мене серденько розстало, Тебе любити забажало. Ти від усіх на світі кращий, Не відпущу тебе нізащо, Аж поки серденько твоє, Любить не буде як моє.
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:19 | Сообщение # 20 |
Подполковник
| Любов — найвище в світі почуття! Вона не має меж — безкрая! З любові починається життя, Вона усе найкраще починає! Без любові не можна жити, Треба всім вона з юних літ. Без любові зав’януть квіти, Стане сірим безликим світ. Без любові загине казка І душа не злетить до зір. Доброта пропаде і ласка, Стане сірим усе, повір. Без любові душа зміліє, Зникне усмішка на вустах. Навіть білий сніжок посіріє, І людину огорне страх. Без любові не можна жити. Хай у серці вона горить. Хай душа ваша вміє любити, Бо любити — це значить жить!
|
|
| |
olga-1 | Дата: Понедельник, 21.02.2011, 17:20 | Сообщение # 21 |
Подполковник
| Ми зовсім різні з тобою, І маєм свою мету, Та залишатись собою немає часу я йду, Я йду назавжди від тебе, Я покидаю тебе, Не обіжайся на мене, Повір любила тебе, За все любила на світі, та зрозуміла одне, нам не судилось зустрітись, Но ми зустрілись і все..... Все,що було лиш між нами, Більше немає ніде, Ми тепер стали чужими.... Я йду від тебе а ти, Не розумієш що сталось, Та з часом все ти поймеш, "Тобі завдала я болю, Ти ненавидиш мене, Та несуди так суворо, Вибач як зможеш мене!" Ми розійдемось навіки, Ти непобачиш мене, Я незустрінусь з тобою, Ми тепер зовсім чужі. Спогадів більше немає, Я зруйнувала усе, "Я просто хотіла любові, Я просто хотіла тепла, Я бути хотіла з тобою, А в тебе все часу нема" Та знай я не люблю чекати, А може не вмію лише, Одне тобі хочу сказати "пробач"якщо зможеш мене!
|
|
| |
olga-1 | Дата: Вторник, 22.02.2011, 09:02 | Сообщение # 22 |
Подполковник
| Ліля Совяк Вот так.... Были знакомы совсем недолго... Буквально боле пол года мы... Узнали об друг друге много.. Ты обо мне, а я о тебе... показати повністю..Вот так.... Были знакомы совсем недолго... Буквально боле пол года мы... Узнали об друг друге много.. Ты обо мне, а я о тебе... Мне было хорошо с тобой общатса.... Ты был единый в мире настоящий друг.... Но ета дружба стала прикращатса... Когда однажды не поверил мне... Совсем не верил ты моим словам... А я говорила тебе только правду... Я заливалась вся в слезах... Ведь не хотела я тебя терять... Ты был единственый и самый лутшый в мире... Который мог бы быть для меня друг.. На етой не весёлой ноте... Решыла попрощастса я с тобой.. Ведь дружбы без доверья не бывает... Не бывает без доверья ничего... Мне очень больно,по тебе скучаю.... Хотелось чтоб ето был лиш сон... Но в етом мире всякое бывает... Может друзьями быть нам не дано?.. И если ето так , то пусть так будет... Но только помни об одном........ "Ты был и будеш моим самым лутшым,настоящим другом".. Я буду помнить о тебе всегда... И не забуду никогда.... P.S.Люблю тебя..
|
|
| |
olga-1 | Дата: Вторник, 22.02.2011, 18:23 | Сообщение # 23 |
Подполковник
| Парни...Учтите это...Это написано для вас... когда она злая и уходит - иди за ней. когда она внимательно смотрит на твои губы - поцелуй её. когда она тебя отталкивает - держи её и не отпускай. когда обзывает тебя - целуй её и говори что любишь. когда она злая - скажи , что она очень милая. когда она тихая - спроси что не так. когда она тебя игнорирует - привлеки её внимание. когда она показывает себя с плохой стороны - говори, что она красивая. когда видишь что она начинает плакать - обними и не оставляй одну на этой планете. когда она кладет свою голову на твоё плечо - склонись и поцелуй её. когда она говорит, что нравишься ей - на самом деле она хочет сказать больше чем ты сможешь понять когда она расскажет тебе секрет - храни его. когда она смотрит тебе в глаза - не отпускай их пока это не сделает она. когда она скучает по тебе - ей больно. когда ты "ломаешь" её сердце - боль и обида никогда не проходит. когда она говорит что всё кончилось - она всё ещё хочет к тебе
|
|
| |
tina-1 | Дата: Пятница, 18.03.2011, 15:56 | Сообщение # 24 |
= )
| Я люблю тебя слышишь,мальчишка? Я люблю тебя даже во сне, Даже в школе за партой и книжкой, Я мечтаю везде о тебе. Вижу волосы темные эти И задумчивый, ласковый взгляд Ну,ответь же,ответь на мой взгляд! Ты уходишь,а я тебя вижу, И стучит мое сердце в груди. Почему ты не хочешь увидеть, Когда плачу тайком в тишине. Ты уйдешь, а улыбка все тает На твоем безнадежном лице. Как ты можешь все время смеяться, Когда рядом грустят о тебе?
|
|
| |